lidmaatschap

Het Stadshobbycentrum is er voor gepensioneerden en voor alle 50-plussers uit de regio Eindhoven die niet meer aan het arbeidsproces deelnemen. Het hobbycentrum is er voor mannen en vrouwen die van hun vroegere werk hun hobby willen maken, of die misschien al jarenlang thuis plezier hebben van hun hobby maar deze nu eens willen uitoefenen samen met anderen; ook mensen die een nieuwe hobby willen ontdekken kunnen bij ons terecht.

 

De deur van het Stadshobbycentrum staat elke (werk)dag open voor iedereen die nader kennis met ons wil maken. Wilt u een rondleiding, dan kunt u zich tijdens de openingsuren melden op het kantoor. Daarna kunt u beslissen of u wenst deel te nemen aan een of meer activiteiten.

Voor € 40,– per jaar kunt u deelnemen aan alle hobby’s, mits er ruimte is. Heeft u besloten om lid te worden, dan kunt u op het kantoor terecht voor het invullen van een inschrijfformulier. Na ontvangst van de contributie kunt u met een voorlopig pasje al deelnemen aan de gewenste activiteit.

Indien u meteen al wilt deelnemen aan een activiteit, dan kunt u bij inschrijving de bijdrage voor het eerste jaar contant voldoen. Het is niet mogelijk om te pinnen. U krijgt een voorlopig pasje mee, dat u binnen 2 weken kunt inwisselen voor een officieel pasje.

Elk volgend jaar kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN-nummer: NL 10 INGB 0000409180, t.n.v. stadshobbycentrum Eindhoven